Sportovi

Image
Image

Biciklisti

MTB


Ciklokros


Cestovni


Biciklistička sekcija u KASKu je jedna od najbrojnijih  sekcija te se njezini članovi okušavaju u raznim biciklističkim disciplinama kao što su npr ciklokros, brdski biciklizam, cestovni biciklizam itd
KASK je ujedno  član Hrvatskog biciklističkog saveza ( HBS) te svake godine  licencira pri HBSu određeni broj  članova kako bi mogli sudjelovati na državnim natjecanjima. Također, nemojte se iznenaditi ako nas sretnete i na kakvoj utrci izvan Hrvatske... jer do sad smo pohodili i utrke tipa Salzkammergut trophy, Kronplatz King Marathon, HERO Dolomites itd

Na kraju, svake godine u srcu Hrvatskog Zagorja čeka vas i brdska biciklistička utrka NEANDERTALKA u našoj organizaciji.
Image

Paragliding

Dok  se ostale sekcije drže zemlje, naša paragliding sekcija lovi cumuluse koji ih nose na još veće visine.  Ako ste se ikad zapitali kako je to letjeti s paragliderom, slobodno se obratite našoj paragliding sekciji koju čine iznimno iskusni "piloti".  Osim kakvog savjeta, postoji i opcija za tandem let jer su dva člana  licencirani piloti "tandem paraglidera".
Image
Image
Image

Trail trkači

Nemrete živeti u Hrvatskom Zagorju a ne voljeti brege i planine. Kad uvjeti za biciklizam i paragliding nisu dobri, ne preostaje drugo nego "vudreti" tempo i odbežati si po svim bregima koji nas okružuju, daleko od asfalta i gradske gužve.
Image

Planinarenje

Većina članova KASKA članovi su i  raznih planinarskih društava ali često se dogodi da i interno napravimo kakav planinarski izlet. Od Strahinjčice i Velebita pa sve do slovenskih Alpi i talijanskih Dolomita, nemojte se iznenaditi ak nabasate na kakvog KASKovca.
Image